Borstvergroting Amsterdam

Borstvergroting voor veel vrouwen een oplossing

Preventie van borstkanker bij vrouwen borst-verwijdering is meer geluid. In het bijzonder, zijn jonge vrouwen kiezen steeds vaker voor plastische chirurgische borstvergroting volgens www.borstvergroting-amsterdam.nl het.

Zo, BelgiĆ«, beroepsvereniging van plastisch chirurgen gezegd. , “Fast set amputatie name jonge vrouwen,” het laatste nieuws van de Belgische chirurg Steven Colpaert. “Ze zien kinderen groeien, maar ze zijn een tikkende tijdbom, zou graag denken dat rond te lopen. Hun blauw als ze zijn, zullen ze vrede vinden.” Meer cijfers over borstprotheses.

Angelina Jolie in de borst wordt verwijderd. De artsen om het risico van borstkanker te voorkomen wordt geschat 87% te zijn. Jolie hoopt dat hij kan helpen andere vrouwen transparantie is geschreven na de operatie. Iedereen die goede beslissingen kan maken, zodat alle vrouwen willen toegang tot informatie over de mogelijkheden daar te handhaven. Zelf goed

Borstvergroting Angelina Jolie

Actrice Angelina Jolie was borstkanker preventief geamputeerd. Hij deed het omdat hij wilde houden. Ze minimaliseren borstkanker en dat risico, “ze zullen mijn borstkanker verliezen, ik hoef niet te vrezen dat ik hen zal vertellen.”

Jolie naar genetische aanleg. Hij staat bekend als BRCA1 gendragers. Zijn beslissing om de borsten te verwijderen, “is niet gemakkelijk”, aldus Jolie, schreef hij in The New York Times.

“De beslissing was niet makkelijk, Ik zeg u, dat ik wilde schrijven., Maar andere vrouwen, maar ik ben erg blij. Mijn minder dan 5% van de mogelijke ontwikkeling van borstkanker is gedaald tot 87 procent,” zei hij.

Moeder, jong gestorven
Angelina Jolie’s moeder, 56 jaar, overleden aan kanker. Kinderen actrice schrijft dat nooit. grootmoeder

“Ik wist dat was mijn echte leven, heb ik besloten om laag-risico-activiteit te houden,” schrijft kunstenaar. Volgens Jolie, ze is ook het risico op eierstokkanker. “Vanwege het risico op eierstokkanker, borstkanker risico moeilijker, dus had ik borsten en chirurgie.”

Bovendien heeft Jolie hoop dat ze andere vrouwen kan helpen bij transparantie uitgedrukt. Iedereen die goede beslissingen kan maken, zodat alle vrouwen willen toegang tot informatie over de mogelijkheden daar te handhaven. Zelf goed

door installatie
Roze Lotus Breast Center, USA, begon behandeling in februari, en heeft met succes de positie voltooid op 27 april implantaten.

Alle activiteiten kunnen worden gezien, een klein litteken, zei Jolie. “Trouwens, ik voel me nog steeds als een vrouw., Maakte ik zo’n drastische beslissing, dat mijn vrouwen ervan overtuigd zijn dat het niet wordt aangetast.”